Lūk, kā ar slotas palīdzību atbrīvoties no negatīvās enerģijas, naudas trūkuma un neveiksmes

Vai vēlaties uzzināt, kā atbrīvoties no uzkrātās negatīvās enerģijas? Jums nav jāvēršas pie šamaņiem un jāveic sarežģīti rituāli!

Viss, kas jums jādara, ir jātīra māja pareizajā dienā. Pagājušajos gadsimtos slotām bija sakrāla nozīme.

Tās tika izmantotas ne tikai mājas tīrīšanai, bet arī, lai pasargātu to no nepatikšanām un piesaistītu materiālo labklājību.

Pastāvēja pat īpaši rituāli, kuros slotas spēlēja svarīgu lomu.

Kā izmantot slotu, lai atbrīvotos no negatīvās enerģijas

Lai attīrītu māju ne tikai no atkritumiem, bet arī no visa negatīvā, slaukiet māju ar slotu dilstoša mēness laikā. Slaukiet māju ar slotu sliekšņa virzienā. Tā kā durvis jau no seniem laikiem tiek uzskatītas par robežu starp reālo pasauli un aizpasauli, tieši tur ir jākoncentrē atkritumi.

Viss, ko saslaukāt no grīdas, jāsavāc lāpstiņā, pēc tam jāpārnes maisā un nekavējoties jāiznes pa durvīm. Šajā brīdī jums vajadzētu teikt: “Atkritumus uz atkritumiem, labo uz labo.

Man nevajag svešu ļaunumu, es to sūtu tur, no kurienes tas ir nācis.” Pēc tam izmet maisu un slotu, tad atgriezies mājās, bet neskaties atpakaļ…

Kā nozagt veiksmi ar slotu

Šī paraža pie mums atnākusi no seniem laikiem. Ar viņas palīdzību nozaga veiksmi tiem, kuri tika uzskatīti par bagātākiem un pārtikušākiem.

Lai iegūtu cita cilvēka pozitīvo enerģiju, ir jāņem slota un jānāk ar to uz tā cilvēka māju, kura veiksmi gribi nozagt. Tur nepieciešams slaucīt zemi pie ieejas mājoklī, bet tajā pašā laikā teikt: “Es atņemu tev veiksmi.”

Lietas, ko jūs slaucīsiet pie sliekšņa, ir jāsavāc maisiņā un jāpaņem līdzi. Mājās iemet savāktos netīrumus atkritumu spainī un atstāj to uz nakti. Pēc tam var atbrīvoties no maisa.

Kad jātīra māja, lai kļūtu bagāts

Agrāk cilvēki zināja, ka mājokli vajag slaucīt tikai noteiktās nedēļas dienās. Tas piesaistīs bagātību:

Tiek uzskatīts par sliktu paradumu tīrīt māju pirmdienā, jo tas tikai provocē nevajadzīgus tēriņus;

Ja slaucīsi grīdu otrdien, iespējams, atradīsi naudu. Iespējams, tu atklāsi krājkasi, par kuru jau esi aizmirsis, vai arī negaidīti atradīsi pazaudētu maku;

Tīrīšana trešdien prognozē veiksmi biznesā. Ja vēlies attīstīt uzņēmējdarbību, dari to šajā nedēļas dienā;

Ceturtdiena tiek uzskatīta par labu dienu grīdas slaucīšanai. Ar slotu izslaucīsi naudas trūkumu. Neaizmirsti atvērt logus, lai negatīvā enerģija pilnībā pamestu tavu mājokli;

Tīrīšana piektdien var piesaistīt naudas zudumu;

Sestdien, tīrot māju, tu piesauc bagātību;

Mājas tīrīšana svētdienā radīs grūtības biznesā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment